TOOLS og Swedol flytter under samme tak i Sandnes

Den 1. februar vil TOOLS Åsen og Swedol-butikken i Sandnes slås sammen til én ny og topp moderne butikk – med et enda bredere tilbud av varer og tjenester til nye og eksisterende kunder.

I løpet av 2021 vil en rekke av TOOLS- og Swedol-butikkene slås sammen, og vil totalt utgjøre 60 lokasjoner rundt om i Norge. Med det beste fra Swedol og dagens TOOLS, skal nye TOOLS bli den mest profesjonelle og konkurransedyktige totalleverandøren i proffmarkedet.

– Nå vil vi butikkene få enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom, sier Henning Johansen, som er salgsdirektør for butikkene i nye TOOLS.

Den første sammenslåingen skjer allerede 1. februar, da TOOLS Åsen i Stavanger flytter inn i Swedols eksisterende lokaler iVestre Svanholmen 13, Sandnes.

En godtebutikk for proffkunden
Nye TOOLS vil bli akkurat som før – bare mye bedre. Kundene vil møte en topp moderne butikk med et nytt konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig.

– Varene er presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden, sier Johansen.

TOOLS har et tydelig mål om å være en uslåelig partner for sine kunder og leverandører, forklarer salgsdirektøren.

– Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom produktene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere.

Velkommen til åpningsfest!
Torsdag 4. februar og fredag 5. februar er det åpningsfest for nye og etablerte kunder i den nye TOOLS-butikken i Sandnes. Den finner man i Swedols eksisterende lokaler, i Vestre Svanholmen 13. Johansen forsikrer om at det vil bli en trygg og ansvarlig åpningsfest med alle nødvendige smittevernstiltak.

– Det er en god anledning til å komme og se på hva vi har, og det vil være åpningstilbud til både nye og etablerte proffkunder i nærområdet. Kundene vil møte en betjening som vil oppleves folkelige, jordnære og serviceinnstilte, og som strekker seg det lille ekstra for kunden – både på åpningsfesten og en hvilken som helst annen hverdag. Det er folkene våre og den uslåelige kompetansen deres som er suksessen, sier salgsdirektør Henning Johansen.