TOOLS og Univern i Larvik har flyttet sammen i nye flotte lokaler i Elveveien 44A

Den 4. og 5. mai vil vi markere at TOOLS og Univern i Larvik har flyttet sammen i én ny og topp moderne butikk – med et enda bredere tilbud av varer og tjenester til nye og eksisterende kunder.

– Nå vil butikken i Elveveien få enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom. Nå som Univern flytter inn i TOOLS sine lokaler vil vareutvalget og kompetansen på arbeidstøy og verneutstyr bli enda bedre og det er bra for kundene sier en fornøyd regional salgssjef retail, Erik Eriksen.

En godtebutikk for proffkunden
Butikken vil bli akkurat som før – bare mye større og bedre. Kundene vil møte en topp moderne butikk med et nytt konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig.

– Varene er presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden sier Eriksen

Foruten ombygging og utvidelse av butikken, er den største endringen at vi har fått inn konseptet til Univern som vi vet kunder setter pris på. Univern tilbyr det ypperste innen arbeidsklær, verneutstyr og ikke minst kompetanse.

– Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom produktene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere sier butikkselger Gro Anita Straume.

Det at vi har fått en utrolig stor og flott butikk og at Univern med sitt konsept flytter inn i TOOLS Larvik markerer vi stort i forbindelse med TOOLS-Dagene 4. og 5. mai.

– Det er en god anledning til å komme og se på hva vi har, og det vil være åpningstilbud til både nye og etablerte proffkunder i nærområdet. Kundene vil møte en betjening som vil oppleves folkelige, jordnære og serviceinnstilte, og som strekker seg det lille ekstra for kunden – både disse to dagene, og en hvilken som helst annen hverdag. Det er folkene våre og den uslåelige kompetansen deres som er suksessen, sier Eriksen

At vi som jobber med verneutstyr har stort fokus på smittevern og tiltak som gjør at kundene skal oppleve en trygg ramme i butikken er en selvfølge skyter butikkselger Gro Anita inn.