TOOLS, Swedol, Univern og Grolls samles under et nytt varemerke – Alligo

Med lanseringen av det felles navnet Alligo tar Swedol og TOOLS neste skritt i sin felles vekstreise.

1.april 2020 ble TOOLS og Swedol i Sverige, Norge og Finland en del av ett og samme forretningsområde innen Momentum Group gjennom oppkjøp. Siden den gang har det vært pågående arbeid med å bygge en ny felles organisasjon og dermed skape forutsetninger for et bedre og bredere tilbud til kunden.

Et viktig skritt i arbeidet er å skape et felles «hjem» for alle de 2300 ansatte innen Swedol, TOOLS, Grolls og Univern.

Derfor lanseres Alligo i dag!

 

Felles vekstreise

Med lanseringen av navnet Alligo tar Swedol og TOOLS neste skritt i sin felles vekstreise.

– Det nye navnet vil ikke være viktig for kunden – da vi vil fortsette å jobbe med våre sterke konseptmerker – men det vil være viktig for oss som organisasjon. I forbindelse med lanseringen av navnet ruller vi også ut resultatene av et omfattende verdiarbeid som har pågått siden april i fjor. Verdiene og navnet henger sammen. Sammen utgjør de viktige deler av vår felles fremtid, sier Clein Ullenvik, forretningsområdeleder for Alligo.

 

Vi henger sammen

Alligo på esperanto betyr omtrent «noe som henger sammen».

– Alligo forener mange sterke merkevarer, inkludert Swedol, TOOLS, Grolls og Univern. Alligo er vårt hjem. Her finnes det vi har til felles; våre verdier, vår misjon og visjon, våre felles organisasjon og strukturer, sier Clein Ullenvik.

– Personlig liker jeg også hvordan navnet ser ut, og vi har visualisert det i logoen. Det begynner med det engelske ordet ALL, som symboliserer oss alle, og slutter med et GO som viser fart og retning. Og det liker vi!

 

Les mer om Alligo Group her.