Swedol Fredrikstad blir TOOLS Fredrikstad, Rolvsøy

I forbindelse med sammenslåingen av Swedol og TOOLS, så vil Swedol Fredrikstad skifte navn til TOOLS Fredrikstad, Rolvsøy, den 31. mai. Nå får vi én ny topp moderne butikk – med et enda bredere tilbud av varer og tjenester til alle våre kunder sier en fornøyd butikksjef Bjørn A G Johansen.

 

– Nå vil butikken i Dikeveien 18, Rolvsøy få enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom. Nå som Swedol og TOOLS går sammen vil vareutvalget og kompetansen i butikken bli enda bedre, og det er bra for kundene.

Det at Swedol-butikken blir TOOLS Fredrikstad, Rolvsøy betyr at vi nå har 2 TOOLS-butikker i Fredrikstad, en i Dikeveien 18, Rolvsøy, og en i Borgarveien 13, Gamle Fredrikstad.

 

En godtebutikk for proffkunden
Butikken vil bli ganske lik som før, men bedre fordi man får alt på et sted, og det gjør hverdagen enklere for kunden. Nå tar vi det beste fra Swedol og det beste fra TOOLS, sier Bjørn.

– Varene er presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden sier Bjørn

– Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom varene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere.

 

Det at vi har fått en komplett stor flott butikk markerer vi stort i forbindelse med TOOLS-Dagene 17. og 18. Juni, så nå er det bare å holde av dagene.

– Å stikke innom butikken 17. -18. juni vil være en fin anledning til å se hva vi kan tilby. Selvsagt vil det være «åpningstilbud» disse to dagene til både nye og etablerte proffkunder i nærområdet. Kundene vil møte en betjening som vil oppleves folkelige, jordnære og serviceinnstilte, og som strekker seg det lille ekstra for kunden – både disse to dagene, og en hvilken som helst annen hverdag. Det er folkene våre og den uslåelige kompetansen deres som er suksessen, sier Bjørn.

At vi som jobber med verneutstyr har stort fokus på smittevern og tiltak som gjør at kundene skal oppleve en trygg ramme i butikken er en selvfølge, skyter Assisterende Butikksjef Albert Gashi inn.